BejelentésChili termesztés - feldolgozás - növényvédelem
Tiszta erőből!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöljük a

weboldalán!


_______________________________________________________________________

 

Célunk bemutatni és népszerűsíteni a különböző chilifajtákat, mint dísz- és fűszernövényt, illetve a belőlük készített termékeinket, melyek egytől-egyik saját recept alapján, házilag készülnek. A feldolgozott termékekhez felhasznált chili alapanyag 100%-a saját termesztésből származik.

 

Több éve foglalkozunk chilivel, kezdetben csak néhány fajtát termesztettünk egy kis üvegházban, néhány paradicsom, uborka és a kihagyhatatlan fehérhúsú magyar paprika mellett. 2011. novemberében sikerült találni egy megbízható forrást, ahonnan nagy választékban tudjuk beszerezni a chili vetőmagot.

 

Kilencven százalékos csírázási arány, egészséges palánták, erőteljes növekedésű növények, változatos gyümölcsök. Bár sok odafigyelést és törődést igényel, de nagyon hálás növény, jó szívvel ajánljuk a hobby-kertészeknek és mindenkinek, aki szereti a növényeket.

 

Szószaink készítése során az extra erőt céloztuk meg, de ez mellett számunkra nagyon fontos az íz, amely az erőt harmonikusan kiegészíti, ezért minden szószunk ízvilága különbözik egymástól. A termékeink egyedi zamata, állaga az I. osztályú alapanyagokon kívül a több hetes érlelésnek köszönhető, amely egyedivé teszi a Chilivilág szószokat. Termékeink között helyet kaptak az alkohollal ízesített szószok: a Dia de Los Muertos-t silver tequilával, a Monster Blood-ot blue curassoval, a Sikolyt pedig vodkával bolondítottuk meg.


A növénygyűjteményünket folyamatosan bővítjük - lehetőleg minél különlegesebb fajtákkal -, és saját tapasztalatainkat tesszük közzé a különböző chilik fajtatulajdonságára,termeszthetőségére, kórokozóikra és kártevőikre vonatkozóan.


 

 


fotó: chilivilag.hu

CHILIVILÁG KÍNÁLAT:

- kitűnő ízvilágú, nagyon forró, 100%-ig saját készítésű chiliszószok, chilipaszták

- minden év áprilistól palánták, júniustól gyönyörű virágzó növények kaphatók

- savanyított és szárított chili termékek

- növényvédelmi szaktanácsadás

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

1162 Budapest, Ferenc u. 7/a

mobil: +36 30 2670829

mail: chilivilag@chilivilag.hu

 

Őstermelői engedély szám: 2028545

Kistermelői engedély szám: 20-1-T-071Olvass tovább: http://chilivilag.webnode.hu/

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!